Op een lekkere manier meer water drinken?!

Processed with VSCO with c1 preset

Tijdens deze warme zomermaanden is het extra belangrijk dat we voldoende water per dag drinken. Ik drink redelijk veel water, maar moet toch bekennen dat ik water helemaal niet lekker vindt. Ik vind dat het gewoon naar niets smaakt en heb er toch wel moeite mee om elke dag voldoende water te drinken. Maar nu heb ik laatst iets ontdekt dat mij toch wel een stap in de goede richting heeft geholpen. Het is natuurlijk niet even goed als water, maar ik denk dat het voor velen wel een hulpmiddel kan zijn om meer water te drinken, en dat is toch wél positief, niet?! 🙂

Deze kleine schattige flesjes kan je verkrijgen voor slecht €0.99 bij de Action en ze zijn echt geweldig! Doordat ze zo klein zijn kan je ze ook makkelijk mee nemen naar je werk of school om daar heel de dag door water te drinken. Het is natuurlijk niet super gezond, maar er is wel geen extra suiker aan toegevoegd en ik denk dat deze manier van water drinken toch nog wel iets beter is dan dat je heel de dag cola of andere frisdrank drinkt. Natuurlijk kies je ook zelf hoeveel je aan je glas water toevoegt en ik hou het meestal bij een heel klein beetje. Je hebt echt niet veel nodig om je water plots een heel andere en vooral lekkere smaak te geven.

Processed with VSCO with c1 preset

De flesjes zijn dus zeer voordelig want je kan voor amper €1 al 30 flesjes vullen. Voor mij is dit echt een hulpmiddel om meer water te beginnen drinken. Ik neem nu dagelijks 5 glazen water van de kraan en voeg er een klein spuitje van één van de Go Squeezy flesjes aan toe.

Processed with VSCO with c1 preset

Je kan ze verkrijgen in drie verschillende smaken: Sinaasappel – perzik, aardbei – watermeloen en appel – bosbes. Mijn favoriet is de aardbei – watermeloen. Ik vind persoonlijk de andere twee heel zoet. Voor de mensen die écht geen water lusten zijn de andere twee dan wel de ideale oplossing want je proeft dus echt alleen de smaak van de flesjes nog en dit heb je bij aardbei en watermeloen niet zo. Ook de kleurtjes van het water worden heel tof 🙂

Processed with VSCO with c1 preset

Hopelijk helpt het bepaalde mensen die met het zelfde ‘probleem’ zaten als ik en kunnen we allemaal gezond en gehydrateerd de zomer in! Tot de volgende keer ❤ India

Advertenties

Een reactie op “Op een lekkere manier meer water drinken?!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.