Zelfbruinen voor het gezicht – Yves Rocher

Processed with VSCO with c1 preset

In de zomer krijgen we allemaal een mooi bruin kleurtje, maar er zijn toch altijd delen van het lichaam dat moeilijker bruinen. Bij mij is één van die delen mijn gezicht; ik blijf altijd bleker in mijn gezicht en hals en weet niet hoe dit komt. Ik had me er bij neergelegd tot ik dit kleine wondermiddel had ontdekt. Een subtiele zelfbruiner met een lekker zomers geurtje. Deze gebruik ik nu dagelijks en ben zeer tevreden! Lees snel even verder voor wat meer informatie over dit nieuw hebbedingetje van Yves Rocher.

Dit product is echt ideaal voor de zomer. Het is een hydraterende dagcrème met een vleugje zelfbruiner die geleidelijk aan intenser wordt omdat je hem dagelijks mag gebruiken. De kleur is zeer subtiel waardoor er dus ook geen vlekken of bruine strepen kunnen ontstaan. Dit is meestal een probleem bij de meeste zelfbruiners en zeker in het gezicht is dit meestal een ramp. Bij regelmatig gebruik wordt de kleur als maar bruiner.

Processed with VSCO with f2 preset

De crème ruikt echt heerlijk! Wanneer je deze op hebt ruik je heel de dag ‘de zomer.’ Het product is zeer makkelijk aan te brengen door de tube. Yves Rocher heeft nog andere dagcrèmes die in een potje verkrijgbaar zijn en je dus met je vingers telkens een laagje uit moet nemen, wat voor mij persoonlijk minder hygiënisch en moeilijker is want alles blijft achter je nagels hangen!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik heb al veel zelfbruiners getest maar ben van deze dus echt positief geschrokken. Ik gebruik hem nu dagelijks en wanneer hij op is ga ik zeker een nieuwe halen. Curasano heeft ook een geweldige zelfbruiner die in een spray verkocht wordt, maar deze gebruik ik vanaf nu enkel voor mijn lichaam omdat de spray heel heftig is in het gezicht en mijn poriën waren elke keer volledig verstopt. Deze zelfbruiner is veel subtieler en ook nog eens verzorgend wat dus perfect is. Je huid krijgt een portie voeding en ook nog eens een mooi tintje, geweldig toch?!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik heb deze snel gekocht toen ik bij Yves Rocher moest zijn, maar ben van plan om zeker nog eens een kijkje te nemen naar bijhorende producten uit dit gamma. Momenteel kan je dit product aan -50% verkrijgen en komt deze dus maar op €5,95 ipv €11,90! Allen naar Yves Rocher dus! 🙂

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer! xoxo

India

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.