NYX België shoplog

FullSizeRender

Hey lieve meiden! Mijn vakantie is alvast super begonnen ondanks het slechte weer hier in België.. Ik ben naar de officiële opening van de eerste NYX winkel in België gegaan. De winkel is op 23 juni geopend in de Langemunt in Gent, naast de Primark. Ik ben een echte make-up freak dus ik kon deze opening zeker niet missen. Ik heb namelijk vier uur(!!!) in totaal aangeschoven om mijn producten te kunnen bemachtigen. Het viel uiteindelijk wel mee want je kreeg tijdens het wachten gratis drinken en cupcakes. Ik was wel bang dat alles al weg was, maar de winkel had zich heel goed voorbereid en er was voldoende personeel dat regelmatig de producten aanvulden. Nu is het tijd om mijn nieuwe producten te tonen aan jullie, let’s go! 🙂

Ik was al een heel grote fan van de soft matte lip cream collectie omdat ik er al veel over had gelezen bij andere bloggers/youtubers. Toen ik in Berlijn twee kleurtjes gevonden had, wou ik echt nog meer van deze geweldige matte lipglossen. Het product ziet er dus uit als een lipgloss maar droogt in enkele seconden matte op en blijft urenlang zitten. Ik heb me eigenlijk best wel ingehouden omdat ik er slecht twee heb gekocht omdat ik momenteel aan het sparen ben.

Processed with VSCO with f2 preset

Ik had dus al de kleuren 06 Istanbul en 02 Stockholm. Ik draag heel vaak de kleur Stockholm op mijn lippen omdat deze een natuurlijke bruin/beige kleur is en dit is persoonlijk echt mijn favoriete lipkleur. Daarom wou ik dus nog zo ééntje maar dan een tintje donkerder en deze heb ik dus gevonden; 04 Londen! Ik zie de laatste tijd ook heel veel meisjes met een berry/bruine kleur op hun lippen en dit is heel speciaal maar toch heel mooi. Ik ben daarom voor de kleur 32 Rome gegaan, maar heb hem nog niet opgehad. Ik denk dat ik momenteel eerst nog even de balls moet vinden om zo een gewaagde kleur op mijn lippen te dragen! 😀

Processed with VSCO with f2 preset

Omdat ik toch ook wel eens een ander lipproduct van NYX wou testen om te kijken of deze even goed is ben ik voor de Lip Lingerie collectie gegaan. Ik vond het product er gewoon zo mooi en chique uitzien dat ik hem niet kon laten liggen. Ik heb de kleur 01 Teddy gekocht en ik ben echt helemaal verliefd! Deze kleur heb ik al heel de week op mijn lippen en WAUW! Hij droogt ook matte op en de kleur is gewoon prachtig. Je hebt niet eens een lipliner nodig, zo dekkend is ie! Helemaal top! Zeker mijn beste aankoop van NYX en ik ga er sowieso nog halen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Op de foto onderaan zien jullie dus ook de swatches van de lipproducten. Van links naar rechts: 06 Istanbul, 02 Stockholm, 04 Londen, 32 Rome en 01 Teddy.

Processed with VSCO with hb1 preset

Omdat ik niet alleen naar huis wou gaan met lipproducten heb ik ook een glitter eyeliner gekocht. Dit is de Liquid Crystal Liner in de kleur 108. Ik denk dat deze heel mooi is wanneer je al een zwart lijntje boven je ogen hebt en dan de glitter erbij. Of gewoon als final touch bij een smokey eye. Ideaal voor een avondje uit!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Dit waren mijn aankopen van NYX! Ik ben ZEKER van plan om heel snel nog eens terug te gaan wanneer het wat rustiger is zodat ik echt kan rondkijken en kleurtjes kan testen want tijdens de opening ging dit totaal niet. Je moest gewoon nemen wat je kon grijpen, het leek wel een dierentuin! Wat ik wel heb vernomen is dat de producten duurder zijn dan toen ik ze in Berlijn kocht of op de site. Het kan wel zijn dat wanneer je ze online aankoopt je verzendingskosten moet betalen en dat de prijs dan wel hetzelfde is, maar toen ik in Berlijn een soft matte lip cream kocht was deze slecht €6,90 en nu betaalde ik €7,20. Het is uiteindelijk maar 30 cent, maar als je dan veel producten koopt maakt dit toch wel een verschil.  Natuurlijk zal dit mij niet tegen houden om producten van NYX te blijven aankopen, want ik ben helemaal weg van dit merk! Goodbye M.A.C., hello NYX! De producten zijn zeer budgetvriendelijk en van topkwaliteit. Ik ben helemaal verkocht!

 

Hebben jullie nog aanraders van NYX? Of kleurtjes die ik zeker eens moet testen? Laat het me dan weten in de comments!

xoxo India

Advertenties

2 reacties op ‘NYX België shoplog

  1. Ik was ook bij de opening van NYX Gent aanwezig! Ikzelf heb me enkel van de soft matte lipcream kunnen kopen want het was inderdaad erg druk. Ik heb Ibiza, San Paulo en Cannes. Ik denk dat je Cannes ook heel mooi gaat vinden want die is wel roze maar best wel Nude (bij mij toch).

    Like

    1. Cannes staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Ik had hem in NYX even in mijn handen maar heb toch besloten om eens voor een ander tintje te gaan want ik vind dat hij heel hard lijkt op Londen en Stockholm.. Misschien dat ik hem dan volgende keer toch wel eens ga meenemen! 💋

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.