Maybelline Baby Lips! 💄

Processed with VSCO with f2 preset

Hey lieve mensen! De koude winterdagen zijn nu officieel voorbij want het is bijna zomer, yay! Om mijn lippen nog steeds lekker zacht te houden tijdens de zomerdagen wissel ik graag af tussen mijn verschillende soorten en kleuren babylips. Door de zon kunnen je lippen uitdrogen en dat willen we dus voorkomen! Deze verzorgende lippenstiften zien er niet alleen kleurrijk en leuk uit, ze zijn ook echt heel goed! Ben je benieuwd naar welke ik allemaal heb? Kijk dan snel even verder!

Processed with VSCO with f2 preset

Toen babylips eindelijk te verkrijgen was in België heb ik meteen alle basiskleuren gekocht. Ik vind het leuk om af te wisselen. De smaken en kleuren zijn ook allemaal geweldig dus kon ik ze echt niet laten liggen. Ze kosten ook maar rond de vier euro en je doet met deze echt heel lang.

De smaken van links naar rechts :

  • Pink Punch
  • Cherry Me
  • Intense Care
  • Mint Fresh
  • Hydrate
  • Peach Kiss

Mijn favorieten zijn Hydrate en Peach Kiss. Hydrate is heel verzorgend voor je lippen en wanneer je deze draagt voelen je lippen heel fris en koud. Je proeft eigenlijk een soort van muntsmaak. Peach Kiss is een zachte nude kleur en deze vind ik eigenlijk heel mooi voor een verzorgend product. Meestal zijn deze vrij neutraal en geurloos maar bij Peach Kiss lijkt het wel een leuke nude lipgloss.

Processed with VSCO with f2 preset

Ik heb ook twee producten uit de Babylips Electro editie. Dit heeft eigenlijk dezelfde werking en verzorging als een normale Babylips, alleen zijn deze heel fel van kleur. Ik heb de kleuren Pink Shock en Oh! Orange! Ik vind deze persoonlijk iets minder omdat ik niet zo ben voor gekleurde lipgloss, maar ze voelen wel heel fijn aan op mijn lippen dus ik zou ze wel gewoon thuis dragen met als doel mijn lippen te verzorgen.

Processed with VSCO with f2 preset

Op de swatches hieronder zie je dus links Pink Shock en rechts Oh! Orange! Ze zijn niet overdreven gepigmenteerd maar je ziet toch wel duidelijk een kleurtje.

Processed with VSCO with f2 preset

De laatste twee die ik heb zijn er ook weer uit een speciale editie. Dit zijn de Babylips Dr Rescue lipglossen in de kleur Coral Crave en Too Cool. Deze zijn echt het beste voor wanneer je lippen kapot zijn. Ik had ooit eens een ‘scheur’ (of hoe noem je dat?😜 ) aan de zijkant van mijn lippen, en deze hebben de pijn en de wonde op drie dagen laten genezen. Voor mij was het toen echt een wondermiddel want zoiets is echt pijnlijk! De geur van deze producten doet me denken aan Vicks. Ze ruiken heel hard naar munt!

Processed with VSCO with f2 preset

Dat was het dan weer voor vandaag! Ik vind deze producten heel fijn en ik kan niet wachten op een volgende speciale editie. Hebben jullie ook Babylips producten? Ik weet dat er nu ook blush bestaat van dit merk, misschien moet ik die binnenkort wel eens testen! Laat me weten in de comments of jullie dit graag zouden willen 😚

Tot de volgende keer! xoxo India

Advertenties

Een reactie op “Maybelline Baby Lips! 💄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.