Ready for summer! 🌞

summeer

Hey hey! Momenteel is het weer in België echt zalig. Ik hou echt van die warme zomerdagen! Vorige week ben ik een aantal dagen naar de kust geweest. Ik had daar veel foto’s genomen en op mijn Instagram account (@indiasuy) gepost. Er waren heel veel meisjes die vroegen waar ik mijn bikini’s altijd koop. Vandaag ga ik jullie dus mijn 5 favoriete bikini’s tonen. Kijken jullie mee? 👙 ✨ 🌺

Processed with VSCO with f2 preset

Deze bikini met print heb ik vorige zomer gekocht bij H&M. Deze was toen ook te verkrijgen in zwart of wit maar ik vond deze toch nog wel specialer. Hij zit super comfortabel en is echt één van mijn favoriete bikini’s.

Processed with VSCO with p5 preset

Hierboven zie je een foto waar ik de bikini draag. Deze foto is genomen in Monroe Beach in Knokke. Echt een aanrader voor wie eens gezellig iets wil drinken! En zeker eens als drankje ‘Ice Tropez’ proeven!! Een echte aanrader en deze kan je met of zonder alcohol verkrijgen.

Processed with VSCO with f2 preset

Deze zwarte bikini met print op komt van de Primark. Ik denk dat deze tussen de 10 en 15 euro was voor het setje, wat dus totaal niet duur is. Deze kon ik dan ook echt niet laten liggen!

Processed with VSCO with c1 preset

Hierboven ook weer een foto met de bikini van de Primark. De bril die ik draag komt trouwens van Bershka en was €9,99!

Processed with VSCO with f2 preset

Deze mooie roze bikini met kant heb ik gekregen van To Die For Swimwear. Ik vind hem echt super mooi en hij zit ook heel makkelijk! Je kan deze of een andere bikini bestellen op http://www.todiefor.com! De maten zijn wel anders dan bij ons in België, voor de geïnteresseerden zal ik even snel helpen met de maatjes :

Heb je een A/B cup ? Dan neem je best bij bovenstuk maat S

Heb je een B/C cup ? Dan neem je best bij bovenstuk maat M

Heb je een C/D cup ? Dan neem je best bij bovenstuk maat L

Heb je groter dan een D cup? Dan neem je best bij bovenstuk maat XL

Als je normaal maat 32-34 of XS in broeken/onderbroeken hebt, neem je best 23-24 als onderstuk.

Als je normaal maat 34-36 of S in broeken/onderbroeken hebt, neem je best 24-25 als onderstuk.

Als je normaal maat 36-38 of M in broeken/onderbroeken hebt, neem je best 25-26 als onderstuk.

Als je normaal maat 38-40 of L in broeken/onderbroeken hebt, neem je best 26-27 als onderstuk.

Processed with VSCO with p5 preset

En hier is weer een foto van mijzelf met mijn bikini! Ik heb de ‘Hips Don’t Lie’ versie in maat M en 24-25. Ik ben er echt heel tevreden mee en het is zeker zijn geld waard! Dit grappige petje kan je trouwens kopen in Siësta Beach in Knokke!

Processed with VSCO with f2 preset

Omdat ik niet zo graag bestel op het internet en ook niet echt van plan ben om boven de 50 euro aan een bikini uit te geven, is het altijd heel leuk om replica’s te vinden die goed van kwaliteit zijn en als twee druppels water op de echte lijken! Deze replica Triangl heb ik gevonden in New Yorker in Berlijn. Ik weet niet of deze winkel nog in België te vinden is eigenlijk? Deze roze Triangl met witte accenten en rosé/goude band is echt super mooi en het is juist dezelfde stof!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik had het broekje eigenlijk een maatje kleiner moeten nemen want het zit nu best wel raar. Maar toch blijft het echt een super mooie bikini die ik heel veel zal dragen deze zomer!

Processed with VSCO with f2 preset

Ook deze is een replica Triangl maar dan in andere kleuren. Deze bikini heb ik vorige zomer gekocht in Antwerpen in een klein winkeltje vlakbij de Franklin Rooseveltplaats. De stof van deze bikini is wel dunner dan bij de replica van New Yorker. Met deze bikini heb ik helaas nog geen foto!

Ik heb natuurlijk nog heel veel andere bikini’s in mijn kast liggen, maar ik vind het altijd fijner om ook foto’s te tonen hoe ze eruit zien als ik ze aan heb. Zo kan ik jullie ook meer helpen met de maten en hoe de bikini zich vormt aan mijn lichaam want dat is natuurlijk wel belangrijk! Ik ben altijd heel tevreden van bikini’s die uit gewone winkels komen, voor mij hoeft het niet noodzakelijk van een merk te zijn want we leven nog altijd in België en hier schijnt het zonnetje niet elke dag! 😂  Misschien dat ik in de toekomst wel eens een echte Triangl bikini koop, wie weet!

Tot de volgende keer! xoxo India

Advertenties

2 reacties op ‘Ready for summer! 🌞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.