Victoria’s Secret in België?! 😱

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi loves! De paasvakantie is zo snel voorbij gegaan… Nu is het nog even doorbijten en dan eindelijk zomervakantie! Omdat het de laatste dagen toch wel wat beter weer is, heb ik vandaag een super leuk product voor jullie die je zeker niet kan missen op warme zomerdagen. Ik denk dat ieder meisje het merk Victoria’s Secret wel kent, wat een super mooi en vrouwelijk merk! 😍  Maar helaas is er nog geen winkel in België. Er is wel een kleine VS winkel in Zaventem, maar daar kan je enkel dingen kopen als je dus ook echt een vlucht neemt. Maar ik heb dus ontdekt dat je de welbekende Body Mist spray nu tijdelijk gewoon in de winkel kan vinden. Wil je weten waar? Lees dan snel verder!

Ik ga toch wel elke week eens naar Kruidvat. Ik koop niet altijd iets (meestal wel, maar kom 😋), maar ik neem wel zeker elke week het promotieboekje mee! Dit boekje kan je ook online vinden, maar ik vind het nog altijd leuker om te bladeren en alle leuke tijdelijke of nieuwe artikels te bekijken. Ondertussen weet ik dus ook al dat er elke week nieuwe artikels binnenkomen die héél snel weg zijn. Ik heb al geweten dat Kruidvat de parfum Juicy La La Couture verkocht voor slecht €25,00! Ook had ik al eens gezien dat de bekende Calvin Klein parfum ‘One’, die dus voor mannen én vrouwen ontworpen is, ook te vinden was bij Kruidvat voor een spotprijs. Vorige week schrok ik toch wel even. Ik zag dat Kruidvat nu ook Victoria’s Secret Body Mist sprayen verkocht?! Ongelofelijk, maar het is dus écht waar!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik heb wel 3 verschillende Kruidvat’s moeten bezoeken om eindelijk het driedelige pakket van Victoria’s Secret te vinden. In de Kruidvat in Antwerpen aan het centraal station en de meir waren ze al uitverkocht. In Kruidvat in de Grand Bazar aan de Groenplaats heb ik ze eindelijk gevonden! Ik was zo blij! Ik had de voorlaatste doos, ze vliegen dus echt de deur uit. Ik heb het pakket met 3 producten voor slechts €19,00 aangekocht. Dit is echt heel goedkoop want normaal kost een 1  product al bijna €20,00! De reden waarom Kruidvat ze nu zo goedkoop kan verkopen is omdat dit nog een pakket is uit de kerstcollectie die Kruidvat heeft kunnen overkopen vanuit de stock van VS. Zij zijn hier toch niets meer mee, en zo kan Kruidvat dus meer mensen lokken! Goed gezien, niet?!

Processed with VSCO with c1 preset

Het eerste product dat in de doos zit is de Coconut Passion Hydrating Body Lotion. Deze voelt super zacht aan en hydrateert de huid. Aangezien ik een zeer droge huid heb is dit echt een super goede body lotion!

Processed with VSCO with c1 preset

Het tweede product is de Coconut Passion Fragrance Mist. Dit is eigenlijk een van body spray perfect voor warme zomerdagen. Het heeft een verfrissende, maar lichte geur van vanille en kokosnoot. Wanneer ik aan dit flesje ruik moet ik meteen aan de leuke dagen aan het strand denken. Zalig!

Processed with VSCO with c1 preset

Het derde en laatste product dat in de doos zat is de Coconut Passion Body Wash. Dit kan ik echt niet vergelijken met een gewone zeep waarmee je je dagelijks wast. Kennen jullie dat moment wanneer je iets zo goed vindt dat je het gewoon niet wilt gebruiken omdat je bang bent dat het te snel op gaat zijn? 😂 Dat heb ik dus met dit geweldige product! I’m in love with the coco! 😋

Processed with VSCO with c1 preset

Dit was dus echt mijn aankoop van de week! Wie snel is, kan hopelijk deze set ook nog te pakken krijgen. Volgens mij is dit ook de enige variant die te kopen valt bij Kruidvat. Dus wie niet zo een fan is van cocosnoot geur kan best passen bij deze. Ik ben alleszins zeker verkocht! Laat me zeker iets weten als jullie deze set ook hebben kunnen vinden ! xoxo India

Advertenties

3 reacties op ‘Victoria’s Secret in België?! 😱

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.