Review Essence Forbidden Volume Black Mascara & Topcoat! 👄

Processed with VSCO with c1 preset

Hi loves! Het is ondertussen al even geleden dat ik nog een blogpost heb geschreven. Het spijt me verschrikkelijk, maar ik heb heel deze week gewerkt! Ik heb heel veel met jullie in te halen, want ondertussen heb ik ook een aantal nieuwe dingen die ik zeker aan jullie wil tonen! Laten we vandaag beginnen met het testen van een nieuwe zwarte mascara van het merk Essence. Bij deze mascara kan je ook nog een topcoat kopen voor nog meer volume en een “false lash effect.” 

Als eerste vermeld ik jullie dat ik voor deze review enkel mijn wenkbrauwen had ingekleurd met een potlood van Catrice. Voor de rest heb ik op de foto’s geen make up op zodat jullie heel goed het resultaat zien! Onder deze tekst zien jullie een foto van mijn wimpers zonder mascara. Ik heb wimperextensions gehad, vandaar dat ze redelijk kort en niet echt vol zijn. Ik ben momenteel bezig met een serum voor wimpers te herstellen, binnekort komt daar ook een review van! Ik gebruik momenteel ook geen wimperkruller omdat ik mijn wimpers echt zo goed mogelijk wil behandelen. Mijn wimpers waren voor de wimperextensions super lang dus ik hoop dat ze snel terug de oude worden! Ik heb op het internet gelezen dat dit toch meestal 2 maanden kan duren.

Processed with VSCO with hb1 preset

Als eerste breng ik mijn Essence Forbidden Volume Black Mascara aan. Ik doe slechts 1 laagje omdat ik zoals ik al vermeld had mijn wimpers zo goed mogelijk wil verzorgen. Wanneer je elke dag meerdere laagjes blijft aanbrengen zorgt dit voor uitdroging van de wimpers en dat wil ik zeker voorkomen. En aangezien ik de topcoat heb, is 2 of 3 laagjes echt onnodig. Dit was het resultaat 👇 PS : Het lijkt alsof mijn huid een andere kleur heeft op de foto, dit komt omdat ik op verschillende plaatsen foto’s gemaakt heb aangezien de zon telkens weer weg ging en het plots veel donkerder was in de badkamer!

Processed with VSCO with f2 preset

Daarna breng ik nog een laagje aan van de Essence Forbidden Volume False Lash Mascara Top Coat. Ik vind niet echt dat het een “false lash” effect geeft. Dit zeggen meerdere merken over hun mascara’s maar om eerlijk te zijn, vind ik dat deze topcoat eigenlijk gewoon voor meer volume zorgt en dat de wimpers extra zwart zijn. Mijn wimpers lijken wel langer met de topcoat en dat vind ik zeker een pluspunt!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik ben tevreden met het eindresultaat. Voor de prijs van nog geen 6 euro is dit echt een goede mascara. Hij is heel makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten. De borsteltjes zijn ook zeer goed en makkelijk te gebruiken. Mijn wimpers zijn nu eenmaal beschadigt en moeten een aantal maanden herstellen, maar voor mensen die mooie lange wimpers hebben gaat deze mascara echt een top aankoop zijn. Voor degene die kortere wimpers hebben zoals mij nu, is de topcoat echt een goede oplossing om toch volle en lange wimpers te hebben. Ik vind het een geweldig product! Good job Essence! 👌 !! TROUWENS, wie snel is kan deze week de mascara aankopen bij Kruidvat en de topcoat er gratis bijkrijgen, dan kost het je slechts €2,99 voor beide !!

Processed with VSCO with hb2 preset

En voilà, nog even een foto van mijn gezicht met de mascara en topcoat! Ik denk dat deze mooier gaat zijn wanneer ik terug een wimperkruller gebruik, dan gaan mijn wimpers langer lijken! Zoals jullie zien heb ik mijn badjas nog aan en niets van make up (buiten de mascara dan), dus ga ik me nu verder klaarmaken. Tot de volgende keer! xoxo India 💋

Advertenties

Een reactie op “Review Essence Forbidden Volume Black Mascara & Topcoat! 👄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.