What’s on my iPhone? 📱

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hey hey! Het is weer vrijdag, joepie! Voor de meesten begint het weekend nu, maar voor mij juist niet. Ik moet morgen en zondag werken, wat ik niet zo erg vind want ik heb echt een heel leuk weekendwerk momenteel en ik hoef maar tot 14u te werken :-). Nog een leuk weetje, dit weekend gaat het super goed weer worden! Perfecte timing om de eerste leuke zomerfoto’s te maken. Daarom laat ik jullie vandaag zien wat er allemaal op mijn iPhone staat en hoe ik mijn foto’s bewerk. Have fun! xoxo

 

IMG_6889

Op de eerste pagina van mijn gsm is niet zo veel te vinden. Dit zijn een paar standaard apps die ik toch wel dagelijks gebruik zoals mijn agenda, kaarten (voor als ik de weg niet weet naar ergens), notities en mails. Ook heb ik een mapje met de standaards apps die al op je iPhone staan maar die eigenlijk nooit iemand gebruikt (we all know what I’m talking about, right?! 😂). In mijn favorieten balkje onderaan staan mijn berichten, telefoon, muziek en foto’s. Voor wie het trouwens nog niet wist, ik heb momenteel een iPhone 6S (64GB) in de rosé kleur. Alle apss die op mijn gsm staan zijn gratis te downloaden in de appstore.

IMG_6890

Dit is eigenlijk de “pagina” waar ik meestal altijd op zit. Hier staan al mijn dagelijkse en belangrijkste apps.  Calculator, Safari, Facebook, Messenger, Snapchat, WhatsApp, Instellingen, Camera, Klok, Weer, App Store en YouTube zijn waarschijnlijk apps die jullie allemaal wel kennen. Er staan ook enkele apps tussen die voor sommige onder jullie misschien onbekend zijn, daarom even een korte uitleg :

 • Volgers+ : Met deze app kan je kijken wie jou volgt, recent heeft ontvolgd en je statistieken van je Instagram account. Leuk om eens te weten te komen hoeveel jouw profiel nu eigenlijk waard is, hoeveel je gemiddelde likes zijn en hoeveel volgers je hebt bijgekregen.
 • We Heart It : Mijn all time favorite app waar ik inspiratie uit haal. Ik hou echt van deze. Ik kan uren en uren naar mooie foto’s van anderen kijken.
 • VSCO : Dit is eigenlijk de app die ik altijd gebruik om mijn foto’s te bewerken. Ik laat jullie straks ook even zien hoe ik dit dan doe met deze app.
 • InstaSize : Deze kan je gebruiken voor witte randen rond je foto’s en andere leuke effectjes. Ik vind deze app persoonlijk het gemakkelijkst voor de typische witte randen.
 • Swarm : Dit is een app waar je je overal kan inchecken. Ik vind dit echt super leuk om mezelf op leuke plaatsen in te checken zodat ik later kan terugkijken naar wat ik allemaal gedaan heb en waar ik allemaal geweest ben. Je komt hier ook te weten wat jouw vrienden doen en waar ze momenteel zijn.
 • VTM : Deze is echt super handig. Ik gebruik deze eigenlijk alleen om de volledige (ook andere zenders dus!) tv-gids te bekijken. Zo weet ik dus perfect wanneer mijn favoriete programma’s beginnen.
 • Flickr : Een app die ik verplicht moet gebruiken voor school. Op deze app kan je dus je foto’s plaatsen en blijft de kwaliteit hetzelfde. Ik volg de richting fotografie en wanneer ik foto’s maak met super goede kwaliteit dan gaat deze meestal verloren op andere sites. Daarom moet ik dus verplicht van mijn leerkrachten al mijn foto’s voor school ook hier op zetten.
 • Pinterest : Een hele leuke app waar je echt alles op vindt. Ik gebruik deze om inspiratie te zoeken voor creatieve schoolopdrachten, nagels, tattoo’s,…
 • Smartschool : Deze heb ik nodig voor school. Wie niet meer op school zit zal deze waarschijnlijk niet kennen en dus ook niet nodig hebben.
 • De Lijn : Ik vind het super gemakkelijk omdat je gewoon je adres kan ingeven waar je naartoe moet en de app doet de rest. Je komt niet enkel te weten welke bussen/trams je kan nemen maar ook treinen of wandelafstanden!
 • Pixlromatic : Om eerlijk te zijn gebruik ik deze app eigenlijk niet meer. Ik had deze gedownload omdat ik de effectjes wel heel fijn vond, maar nu ik eigenlijk mijn standaard app heb om mijn foto’s mee te bewerken gebruik ik deze niet meer.

IMG_6891

Op mijn tweede pagina staan nog een paar leuke apps :

 • Shazam : Gewoon op het blauwe rondje drukken en je iPhone doet de rest! Wanneer je in de auto, dancing of eender waar zit en je hoort en liedje maar weet de naam niet, voilà, Shazammen maar!
 • TravelBird : Voor wie graag op reis of citytrips gaat is dit echt een aanrader. Op deze app vindt je allemaal goedkope reizen en er komen elke dag weer nieuwe aanbiedingen bij!
 • BeenTogether : Zo kan je dus weten hoe lang je al met je vriendje samen bent! 😍
 • PicsArt : Een app om foto’s mee te bewerken. Ik gebruik deze eigenlijk niet zo vaak, VSCO blijft mijn favoriet.
 • Aviary : Ook weer ééntje om je foto’s mee te bewerken. Deze vind ik wel handig om eens een vlekje of iets dat echt stoort in je beeld mee weg te werken.
 • Layout : Volgens mij kwam deze app van Instagram zelf, niet? Hiermee kan je meerdere foto’s in 1 foto zetten. Ik vind de keuze uit combinaties echt heel tof!
 • My Day : Via deze app kan je een aantal grote evenementen of reizen die in de toekomst plaats vinden opslaan en de app toont dan binnen hoeveel dagen het eindelijk zo ver is! Ik vind dit echt een heel leuke manier om naar reizen, concerts of mijn verjaardag uit te kijken.
 • Randstad : Deze had ik nodig voor te kijken wanneer ik moest werken. Ik heb nu momenteel een ander weekend en vakantiewerk dus heb ik deze eigenlijk niet meer nodig maar je weet maar nooit.
 • Krumb : Dit is een app waar ik officieel ambassadrice en medewerkster van ben. De app is nog heel nieuw en er kennen nog niet veel mensen deze nieuwe social media app maar daar wil ik als vast medewerkster verandering inbrengen! Wie deze app niet kent of heeft zal het wel moeilijk hebben om hem te gebruiken. Ik ben van plan om volgende week een blogpost te maken waarin ik alles uitleg, dat zal misschien duidelijker zijn voor velen!
 • WordPress : voor mijn leuke en lieve reactie’s te lezen die ik van jullie krijg! I love you guys!!! ❤
 • Twitch : Zoals ik al zei heb ik een iPhone 6S. Mijn vriend is helemaal weg van mijn gsm omdat hij een iPhone 5C heeft en mijn scherm, kwaliteit, geluid,… is dus beter. Hij gebruikt dan ook vaak mijn gsm om apps op te downloaden zoals deze dus 😂
 • Candy Crush : Old but gold. Deze app blijft gewoon verslavend en leuk. Perfect voor wanneer ik lang moet wachten of me verveel 😇
 • Hollywood : Ik ben echt een meisje meisje. Ook al ben ik 19 jaar, ik vind het nog steeds geweldig om poppen te sminken en aan te kleden. Dit spel is gewoon zo verslavend en leuk. Ik speel het echt elke dag 😂.
 • MSQRD : Dit is eigenlijk een app waar je allerlei filters over je gezicht kan zetten en zo foto’s en filmpjes kan maken. Een beetje zoals de snapchat filters, maar dan uitgebreider.
 • BBTAN : Echt een super leuk, maar pas op, verslavend spel.
 • Perfect 365 : Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe je er uit zou zien met zwart haar en groene ogen? Of eens gek doen en je super hard opmaken? Dat kan je dan met deze app. Ik gebruik deze eigenlijk nooit meer maar vroeger was het wel eens leuk om te kijken hoe ik er dan helemaal anders uit zou zien.

IMG_6892

Op de laatste pagina heb ik enkele apps van winkels. Zo kan ik dus kijken wat nieuw binnen is en of het wel degelijk de moeite is om naar deze winkels te gaan. Ook SoundCloud en HLN staan hierbij.

IMG_6893

En dan laat ik jullie nu nog even zien hoe ik mijn foto’s bewerk. Ik gebruik dus altijd de app VSCO. Ik gebruik ook altijd maar één effect omdat anders mijn feed op Instagram totaal niet meer klopt en bij elkaar past. Normaal gebruik ik altijd ‘HB1’ maar voor deze foto heb ik toch eenmalig voor ‘HB2’ gekozen. Omdat het nu toch wat warmer begint te worden is het tijd voor ook wat zonnigere kleurtjes en niet altijd dat koele blauwe effect. Meer doe ik eigenlijk niet aan mijn foto’s…

IMG_6894

Omdat ik nu een ander effect heb gekozen moest ik toch wel de temperatuur een beetje dalen zodat er toch nog wat koele tinten inzaten. Anders zou deze foto echt totaal niet bij mijn andere foto’s op Instagram passen. Hopelijk blijft het zonnetje vanaf nu lekker schijnen en kan ik nog vele leuke foto’s maken met dit mooie effect.

Dat was het dan voor vandaag! Ik hoop dat jullie deze post interessant vonden want het is eens wat anders! Tot snel en veel liefs, India ❤

Advertenties

4 reacties op ‘What’s on my iPhone? 📱

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.