Mini Essence shoplog! ๐Ÿ’–

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi girls! Het is eindelijk vakantie! Nu ik twee weken geen school heb kan ik veel tijd maken voor mijn blog, eindelijk! Ik kon de laatste tijd niet veel meer bezig zijn met mijn Instagram/blog omdat ik het heel druk had met school, werken, mijn eindwerk,… Maar dat ga ik dus nu allemaal goedmaken! Volgende week zullen er een aantal extra posts komen. Ik kijk er al naar uit! Jullie ook?ย ๐Ÿ˜€ Om deze vakantie te beginnen, ga ik jullie vandaag mijn nieuwe producten laten zien die ik vorige week bij Kruidvat heb gekocht en super blij mee ben! Kijken jullie mee?ย ๐Ÿ˜˜

Processed with VSCO with hb1 preset

De eerste drie producten die ik heb gekocht zijn deze Glossy Stick lippotloden. Ik had deze al een paar keer gezien bij andere bloggers en wou ze al een tijdje. Toen ze eindelijk verkrijgbaar waren bij Kruidvat heb ik mij meteen drie nude kleuren gekocht. Zoals jullie misschien wel al weten draag ik het liefst nude kleuren op mijn lippen dus konden deze toppers zeker niet missen in mijn collectie.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik draag eigenlijk normaal alleen matte lippenstiften of potloden, maar ik vond deze kleuren zo mooi en ze zijn helemaal niet zo “glossy”, ookal noemt het potlood zelf zo…ย ๐Ÿ˜‚ Je had deze lippotloden ook in de matte versie maarย in deze versie had je enkel nog maar rode kleuren en dat is echt niets voor mij. Omdat deze potloden nieuw zijn waren er al veel kleuren weg, maar ik denk dat ik zeker ook eens een nude kleurtje van de matte versie ga proberen! Wat ik echt geweldig vind aan deze potloden is dat ze dik zijn, wat dus makkelijker is om aan te brengen. Ik doe er dus echt maar 10 seconden over. Ook blijft de kleur voor een lange tijd zitten en droogt het je lippen niet uit. Dat is zeker voor mij belangrijk want de meeste lipliners drogen mijn lippen echt uit. Deze potloden zijn geweldig voor een subtiele nude kleur op je lippen en je hoeft er niet eens lippenstift over te doen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit is dus het bewijs dat je helemaal geen lippenstift meer nodig hebt bij het gebruiken van deze potloden. De kleuren zijn zo gepigmenteerd! Wat ik ook fijn vind is dat de drie kleuren heel verschillend zijn. De bovenste is meer een donkerroze nude kleur, de middelste een heel subtiele zachte en de onderste is dan weer koeler met een bruine ondertoon. Ik ben echt heel tevreden met deze producten en ga zeker nog andere kleuren aankopen. Ik hoop echt dat Essence nog meer van deze potloden gaat uitbrengen want het is echt een super fijn product en ook helemaal niet duur. De kleuren van boven naar onder :

 • 03 Luminous Rosewood
 • 01 Radiant Rose
 • 02 Clear Nude

De potloden zijn slecht โ‚ฌ1.99 per stuk en kan je vinden bij Kruidvat.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit beschrijft echt mijn liefde voor Essence. Ze komen elke keer weer met budgetvriendelijke producten die o zo goed zijn?! Dit zijn de nieuwe ‘2 in 1 Eyeshadow & Liner Waterproof’ oogpotloden. Ik ben iemand die normaal veel te lui is om elke dag oogschaduw of eyeliner aan te brengen en ik kan het ook helemaal niet goed. Als je net zoals mij bent, is dit echt hรฉt product voor jou. Deze potloden zijn zo fijn en gemakkelijk. Ik ben in een winkel aan de kassa aangesproken geweest met de vraag ‘Welke oogschaduw van MAC is dat?!’ Ik kon mijn oren niet geloven! Deze potloden zijn slechts โ‚ฌ2.89 per stuk en gewoon mijn all time favorite oogschaduw vanaf nu.

Processed with VSCO with hb1 preset

Omdat dit product ook nieuw was kon ik het niet laten om dit te testen. Ik ben zo verliefd op dit product dat ik ze gewoon dubbel wil kopen omdat ik bang ben dat ze uitverkocht gaan zijn. Ik hoop dat Essence nog andere kleuren gaan uitbrengen, echt waar! Deze potloden zijn zo gemakkelijk en gepigmenteerd. Je kan deze over heel je ooglid aanbrengen als oogschaduw, maar je kan ook een matte oogschaduw eerst aanbrengen en dan met dit potlood een lijntje maken als eyeliner. Echt geweldig! Mooie make up was nog nooit zo gemakkelijk. Je had deze kleuren ook in zwart en blauw maar aangezien het potlood nogal dik is gebruik ik deze liever als oogschaduw.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik weet dat het onmogelijk is om te geloven als je deze swatches ziet, maar ik heb slecht 1(!) streepje getrokken en dit was het resultaat. Hoe goed gepigmenteerd zijn deze potloden wel niet?! Ze voelen ook heel zacht aan en blijven heel de dag zitten. Ik ben hier echt super blij mee. Dit product is echt รฉรฉn van mijn beste aankopen van 2016.

De kleuren van links naar rechts :

 • 02 Peach Perfect
 • 01 Go Bro’nze
 • 06 She’s Got The Mauve

Ik laat jullie alleen maar producten zien waar ik รฉcht tevreden over ben en jullie wil aanraden. Dat zullen jullie vandaag ook wel aan mijn enthousiasme over deze producten hebben gemerktย ๐Ÿ™Š Laat me zeker in de comments iets weten of jullie deze producten ook willen of welke jullie zeker aanraden!

Tot volgende week โค xoxo India

Advertenties

6 reacties op โ€˜Mini Essence shoplog! ๐Ÿ’–โ€™

  1. Ik heb ze zelf nog niet getest! Ik gebruik bijna altijd foundations van L’orรฉal! Ik vind de concealers van Essence heel dekkend dus dan zullen er ook wel een aantal foundations zeer goed zijn, ben ik zeker van! ๐Ÿ™‚

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.