En de winnaar is…

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hi loves! Zoals jullie wel al weten is vandaag eindelijk het moment van de waarheid aangebroken! Ik mag de winnaar bekend maken van mijn eigen giveaway. Benieuwd wie het is geworden? Kijk dan snel verder!

In het onderstaande filmpje toon ik het moment waarop ik een kaartje met de naam van de winnaar trek! Proficiat aan Sabrina De Wachter, jij mag een Urban Decay Naked palette naar keuze kiezen! πŸ™‚

Er komt snel weer een nieuwe giveaway aan, dus niet getreurd! Nogmaals hartelijk bedankt iedereen! ❀

PS : Zondag was er geen blogpost omdat ik het ontzettend druk had met school. Ik moet deze week alles afgeven voor mijn eindwerk en dit ging even voor. Maar vrijdag heb ik 2 weken paasvakantie dus ga ik zeker meer dan 2x per week een blog schrijven! Ik heb véél te vertellen en in te halen met jullie dus vanaf volgende week zullen er meerdere posts in de week komen!

Love,

India xoxo

Advertenties

3 reacties op β€˜En de winnaar is…’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s