Sincerely Valentine! 👗

DSC_4629

Hi there! Sinds 1 maart 2016 is er een nieuwe pop up store geopend in de Grand Bazar in Antwerpen. Ik kende het merk Sincerely Valentine al een tijdje van op Instagram & hun eigen webshop, maar was zo benieuwd naar hun eigen winkel dat ik het niet kon laten om eens langs te gaan! De super lieve en mooie dame Valentine is iemand die haar werk met passie doet, dat merk je meteen als je binnenkomt. Ze had me uitgenodigd om eens een kijkje te nemen naar de nieuwe collectie, en ik heb er slechts 1 woord voor : WAUW! Ik heb een aantal stuks mogen uitkiezen die ik vandaag aan jullie ga tonen! 💋

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De winkel zelf kan je vinden in de Grand Bazar aan de Groenplaats in Antwerpen, op de eerste verdieping naast Quicknailsbar! In deze pop up kan je echt een aantal leuke dingen scoren. Toen ik hier de eerste keer kwam wist ik niet naar waar eerst te kijken, alles is zo mooi!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De verkoopster zelf is ook heel vriendelijk en eerlijk, dat is voor mij echt belangrijk. Ze verkoopt bernadettes, tassen in de stijl van Stella Mc Cartney, Balenciaga look-a-like tassen en portemonnees en nog zo veel meer! Deze spullen kan je ook kopen voor een betaalbare prijs. Zo kan je al een supermooie handtas scoren voor €85,00 uit echt leer! Een aantal van mijn favoriete handtassen vindt je hier :tassen

Zoals je ziet zijn ze dus helemaal niet duur tegenover andere merken! Ik heb deze tassen al in verschillende winkels gezien en hier kan je ze dus het goedkoopst vinden en de kwaliteit is even goed. In de pop up kan je ook een aantal leuke accessoires vinden zoals juweeltjes, cases voor je telefoon, fringes voor op sneakers en nog veel meer! Je kan zelfs super leuke hebbedingetjes vinden in de interieur collectie!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

En dan gaan we nu over naar wat ik allemaal heb gekregen! Eerst wil ik even mededelen dat ik super blij en dankbaar ben met deze mooie kleren. Het minste wat ik kon doen was een paar leuke foto’s maken voor dit merk omdat ze alle steun en liefde verdient in het opstarten van haar zaak! Valentine doet dit geweldig en ik weet zeker dat dit niet het laatste zal zijn dat we over haar zullen horen, mark my words! 👏

Foto01

Foto02

Dit mooie bloesje kan je nu al kopen voor slechts €19,95. De bordeaux kleur past perfect bij elke outfit. Dit topje is een must have voor de zomer. Een avondje uit, een warme zomerdag of als outfit voor Tomorrowland, dit bloesje is echt iets dat voor elke gelegenheid gedragen kan worden.

Maat : TU (is dus enkel in 1 maat verkrijgbaar)

 

Foto04

Als er één ding is dat ik deze winter echt heel veel heb gezien dan zijn het wel lelijke bernadettes. Deze zachte truien bestaan al een tijdje, mijn mama is begonnen met ze te breien voor mij ongeveer 2 jaar geleden. Wat mij opviel deze winter waren veel meisjes die dachten dat ze dé trend van het jaar hadden ontdekt en met een bernadette van €20 rondliepen. Dit vind ik jammer, de échte bernadette is met zachte wol gemaakt en ziet er fluffy en warm uit. Deze kan je natuurlijk niet goedkoop vinden, wol is gewoon duur. Denk maar aan UGGS, die kosten ook geen vijf euro hè?! 🤔

Foto03

Daarom ben ik heel blij dat Sincerely Valentine contact heeft met enkele lieve omaatjes, die zelf deze zachte truien breien, zoals het moet! 😃 En om het helemaal compleet te maken, ze zijn nog eens origineel geweest ook! In de pop up kan je ombre bernadettes vinden. Zoals je ziet op de foto’s heb ik een witte met beige ombre aan. Je kan deze in de winkel bestellen en dan maken de lieve dames deze trui voor jou op maat en kleur die je zelf kan kiezen! Deze kosten je dan €140. Een pareltje in je kast dus!

Wat ook een heel origineel idee was van Valentine was het verkopen van de “Bernadette Kits.” Hier zit dus alles in wat je nodig hebt om zelf een bernadette te maken! Hoe leuk is dit wel niet?! Je kan kiezen uit een aantal leuke kleuren en dan zelf aan de slag gaan! Echt een super idee, vind ik persoonlijk.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Het laatste artikel dat ik heb gekregen zijn deze super leuke schoentjes! Ze zitten super comfortabel en zijn zo mooi! Je kan deze ook in het goud vinden voor €24,95. Haast je, want deze leuke zomerschoentjes vliegen de deur uit!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dit was dan mijn blogpost over de super leuke pop up Sincerely Valentine. De winkel is nog geopend tot 27 maart, dus haast je voor alle mooie dingen weg zijn! Wie niet meer in de pop up store kan geraken, kan ook altijd eens een kijkje nemen op de webshop : http://www.sincerelyvalentine.com 💖

Advertenties

2 reacties op ‘Sincerely Valentine! 👗

  1. super hé .. het zijn inderdaad mooie gebreide vesten ; dat zag ik tijdens de shoot. Die fringes voor op je sneakers zijn ook echt té gek ; ik ga er gewoon een paar halen denk ik, zolang de pop-up nog in het GB center zit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.