Urban Decay Giveaway! 👄

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hey lieverds! Degene die mij volgen op Instagram,  zullen misschien al wel gezien hebben dat ik gisteren een speciale foto had gepost. Ik ga mijn eerste giveaway doen! En niet zo maar ééntje, je kan meteen al een topproduct winnen namelijk een Urban Decay Naked Palette naar keuze! Ben je benieuwd wat je moet doen om dit te winnen? Lees dan snel verder!

Vorige week was ik heel blij toen ik plots zag dat ik 2000+ volgers had! Ik ben iedere volger dankbaar voor de lieve reacties, likes en/of hulp. Jullie zijn mijn motivatie om foto’s of blogposts te blijven delen. Ik voel me er echt goed bij als ik weet dat ik anderen kan helpen of iets kan bijleren. Daarom wou ik jullie bedanken met deze giveaway! Sinds december 2015 is Urban Decay verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Wanneer ik dit hoorde ben ik meteen naar Antwerpen gegaan en heb mij het Naked 3 Palette aangekocht. Ik denk dat ik een uur in die winkel heb gestaan, ik kon echt niet kiezen uit al die mooie dingen! 😅

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Wat zo geweldig aan de oogschaduwen van Urban Decay is dat ze super gepigmenteerd zijn en dat je in elk palette variaties hebt van verschillende tinten. De verkoopster had mij aangeraden om nummer drie te nemen omdat ik grijs/blauwe ogen met een groen randje rond mijn pupil heb. De warme roze en goude tinten laten mijn oogkleur beter uitkomen. Aangezien de winnaar van deze giveaway een palette mag kiezen, toon ik hieronder even een foto zodat jullie zien welke het best bij je ogen past. Altijd handig! 🙌IMG_5737

Maar wat moet je nu precies doen om te winnen ?

  • Mijn Instagram account (indiasuy) volgen.
  • De foto van de giveaway liken die ik had gepost
  • Dezelfde foto delen op jouw Instagram en mij taggen in de foto (OPGELET! Wanneer je account privé staat kan ik het niet zien dat je me getagd hebt. Zet je profiel even openbaar en laat het me weten, zo kan ook ik weten dat je meedoet. Daarna mag je account gewoon weer terug privé!)

Dat is het! Op 23 maart zal ik uit dit doosje hieronder een gelukkige winnaar trekken! Ik ga dit ook filmen zodat er zeker niets ‘vals’ of mis kan lopen en iedereen het moment van de waarheid kan zien. Er is nog heel veel plek in het doosje, dus je kan nog altijd meedoen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

🍀  Veel succes! 🍀

Liefs, India xoxo

Advertenties

5 reacties op ‘Urban Decay Giveaway! 👄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.