What’s in my bag? 👛

af1

Hey girls! Omdat mijn post van vorige week zondag er pas maandag opstond, had ik jullie beloofd om vandaag nog een extra post op mijn blog te zetten. Voilà; hier is hij dan! Vandaag ga ik jullie tonen wat er allemaal in mijn tas zit en waarom ik deze spullen elke dag overal naartoe neem. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

De tas die jullie op de eerste foto zagen is degene die ik dagelijks gebruik om naar school te gaan of te werken. Deze tas past bij elke outfit en is heel handig omdat al mijn boeken er in passen. Ik heb deze gekocht bij C&A voor €25,00.

overzcith

Hier een klein overzicht van wat je allemaal in mijn handtas kan vinden. Zoals jullie hierboven op de foto zien, ik ben iemand die eigenlijk alleen praktische dingen in mijn tas steek. Ik vind het vervelend als er rekeningen, papiertjes of andere dingen die ik niet dagelijks nodig heb er blijven insteken. Ik maak er een gewoonte van om toch wekelijks alle rommel uit mijn tas te halen.

 1. Gsm & oortjes : Omdat ik met de bus naar school ga heb ik elke dag mijn oortjes bij. Ik ben totaal geen ochtendpersoon en het is voor je eigen goed dat je het eerste uur gewoon niets zegt tegen mij 😂 Music it is dus!
 2. Pennenzak : Mijn pennenzak heb ik dagelijks nodig voor school, dus deze kan je altijd terugvinden in mijn tas.
 3. Beauty producten : Het enige wat ik elke dag meeneem is deodorant, een lippenbalsem voor droge lippen, mijn borstel en een rekkertje.
 4. Een zonnebril : Ook al is het winter, deze blijft gewoon heel het jaar door in mijn tas zitten. Alleen wissel ik soms eens af, maar een doosje met zonnebril heb ik zeker altijd bij.
 5. Draagbare oplader : Deze heb ik gekocht bij Action voor slecht €4,49 en dit is zo handig! Wanneer ik een lange dag weg ben en mijn gsm niet kan opladen neem ik dit kleine bakje mee. Altijd handig voor wanneer je gsm bijna plat is.
 6. Agenda : Ik gebruik dagelijks mijn agenda. Hier staat niet enkel in wat ik te doen heb voor school, maar ook afspraken en privézaken die ik zeker niet mag vergeten. Altijd handig dus!
 7. Sleutels : Eigenlijk heb ik maar 2 sleutels ; mijn huissleutel en de sleutel van mijn locker op school. Best wel grappig, maar ook handig! Aan mijn “sleutelbos” hangt ook een Monchichi. Deze is zo schattig en kon ik echt niet laten liggen.
 8. Portemonnee : Dit is volgens mij iets wat standaard in ieder meisje haar handtas zit. Mijn portemonnee is van Michael Kors en ik heb deze gekregen van mijn liefste vriendje! 😻

 

Dat was het dan! Zoals jullie zien was dit een redelijk korte post, maar ik heb nu eenmaal niet zo veel interessante dingen in mijn tas zitten! 😅 Zijn jullie ook zoals mij? Of hebben jullie juist veel en gekke dingen in jullie tas zitten? Laat het me zeker weten in de comments! xoxo India

Advertenties

2 reacties op ‘What’s in my bag? 👛

 1. zakdoekjes, lippenstift een mini-spiegel en een gelijkaardig zakje met al mijn klantenkaartjes, id – fietspas – betaalpas – abonnement de Lijn. Blaadjes om een glanzend voorhoofd te matteren – kauwgom en een elastiekje. In de wintermaanden een muts want ik heb een hekel aan paraplu’s en natuurlijk mijn iPhone. Die oplader zou ik ook beter doen want vandaag viel mijn telefoon uit. Balen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.