Let’s do this! 💪

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hey iedereen! De laatste tijd staat er veel op mijn planning, druk druk druk! Daarom vind ik het handig om alles op te schrijven, zo kan ik mijn afspraken, belangrijke dingen of ‘things to do’ beter onthouden. Ik heb een leuke en handige manier gevonden om alles op te schrijven, kijken jullie mee? 🙂

Voor school gebruik ik dagelijks mijn agenda. Toen ik deze in de Hema zag was ik meteen verkocht. Deze agenda is super handig want er zitten extra pagina’s bij waar je je lessenrooster of notities kan opschrijven. Ook nog een leuk extraatje is dat er tussen bepaalde periodes een plastic mapje zit waar je foto’s in kan steken.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Laatst ontdekte ik Arialligraphy (klikken op de link!) Op deze site vind je vele leuke kalenders, lijsten of planningen die je gratis kan downloaden en printen. Deze zijn superhandig en mooi voor aan je muur te hangen of op je bureau te leggen. Ikzelf heb het overzicht van februari en maart geprint en deze hang ik dan aan mijn muur. Hier schrijf ik dan mijn afspraken buiten school, belangrijke dingen die ik zeker niet mag vergeten en de dagen dat ik moet werken op. Wie deze ook wilt printen, kan onderaan de foto op de link klikken!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Omdat ik het de laatste tijd zo druk had met school, weekendwerk en andere dingen ben ik eigenlijk niet meer naar de fitness geweest. Dit vind ik wel jammer, want ik sport echt graag! Maar nu ik deze planning heb gevonden, heb ik toch wat meer motivatie om terug te herbeginnen. Ik schrijf hier de datums op en wat ik ga doen. Als ik dit dan ook effectief heb gedaan, zet ik een kruisje in het vakje. Zo kan ik na een maand zien hoe goed ik het heb volgehouden en dit is toch ook meer een motivatie voor mij. Wanneer ik alle vakjes heb aangekruist, wil ik mezelf ook belonen met iets klein. Met deze planning, kan het gewoon niet foutlopen! 🙂 Op mijn andere ‘Let’s Do This!-lijstje’ schrijf ik de dagen op dat ik moet gaan werken. Ik vind het nooit leuk om in het weekend vroeg op te staan om te werken. Maar deze lijst geeft mij toch ook weer wat meer motivatie! Hier schrijf ik de dagen, uren en hoeveel euro ik die dag heb verdient. Dit is dus ook makkelijk bij te houden en zal zéker voor meer motivatie zorgen. Work hard so you can shop harder! 😉

Hopelijk hebben jullie er wat aan! Ik vind ze super handig en ben helemaal weg van het lettertype. Laat me zeker weten in de comments of het jullie geholpen heeft! xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘Let’s do this! 💪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.