Lip swatches & review ♡

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hi there! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete herfst/winter lip producten zien inclusief swatches. Het zijn allemaal producten onder de 5 euro dus twijfel zeker niet om ze zelf ook aan te kopen. Ik ben er gewoon helemaal weg van! Enjoy watching!

De eerste lipliner die ik jullie laat zien is van het merk Catrice. Het is de ‘Catrice Ultimate Stay Lip Liner’ in de kleur ‘080 Mauve Me, Tender!’ Op de tweede foto zie je hoe de kleur op mijn lippen is. Dit is een matte lipliner met een koele ondertoon. De kleur is niet zo opvallend en dat vind ik zelf ook een pluspunt. Deze lipliner kan je kopen bij Kruidvat voor slechts €2,39!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

IMG_4604

 

De volgende lipliner die ik aan jullie wil tonen is de ‘Essence Lipliner’ in de kleur ’06 Satin Mauve.’ Deze kleur lijkt heel hard op die van Catrice hierboven (Dit lip potlood is meer roze). Persoonlijk vind ik de lipliners van Catrice beter omdat deze makkelijker zijn voor aan te brengen. De lipliners van Essence zijn echt potloden en die zijn moeilijker aan te brengen en maken mijn lippen droger. Maar deze potloden zijn slechts €0,99 dus het was zeker geen miskoop en leuk om eens te testen! 🙂

Processed with VSCOcam with hb1 preset

lippotlood

 

Het volgende potlood is dan weer iets totaal anders. Deze heb ik gekocht bij New Look voor €2,50. Deze kleur is meer oranje/bruin. Dit was mijn favoriet in de herfst omdat deze kleur zeer natuurlijk maar toch speciaal is. De kleur is ook makkelijk aan te brengen en blijft ook lang zitten. Het enige nadeel is dat je lippen erg droog worden door dit potlood. Best dus een goede lipbalsem gebruiken voor je dit potlood aanbrengt! Er bestaan geen aparte namen voor de kleurtjes, dus je zult ze moeten herkennen aan het kleurtje achteraan het potlood!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

newlook

 

De laatste lipliner die ik vandaag ga tonen is (weer) eentje van Catrice. Deze lipliners zijn gewoon echt heaven dus kon ik het niet laten om nog een ander kleurtje te kopen. Ik zocht al lang naar een donker “berry”-achtig kleurtje en deze lipliner viel me meteen op. Hij is wel zéér opvallend en ik zou hem persoonlijk niet elke dag dragen maar toch WAUW! Ik vind wel dat je hier een lipstick over moet dragen omdat de kleur veel donkerder is dan de kleur van mijn lippen. (Je ziet dus eigenlijk een beetje de kleur van mijn lippen erdoor komen omdat de potloden wel redelijk droog zijn.) Ik weet dus nu al wat er op mijn verlanglijstje staat : een nieuwe lippenstift voor over dit potlood! 😀 Deze heb ik trouwens ook gevonden bij Kruidvat voor slechts €2,39 en de kleur is ‘040 Love The Way You Plum.’

Processed with VSCOcam with hb1 preset

donker

 

Deze lippenstift is momenteel mijn favoriet. Het is een subtiele nude kleur met een koele ondertoon en er zit ook een beetje paars in. Ik zocht al heel lang een nude kleur die ik elke dag kon dragen en voilà, dit is het resultaat! Dit is de kleur ’03 Come Naturally’ uit de matte lippenstift collectie van Essence. Deze kan je ook weer vinden bij Kruidvat voor €2,39!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

come naturally

 

Mijn laatste product voor vandaag is ook een lipstick uit dezelfde matte collectie van Essence. Dit is trouwens echt een “must buy product!” want deze lipstick lijkt als twee druppels water op de bekende ‘Faux’ van MAC! Het enige verschil is dus de €15 die je minder betaalt want deze lipstick kost dus ook slechts €2,39 bij Kruidvat! Deze kleur heet ’05 Cool Nude.’ Ik kan echt niet wachten tot Essence nieuwe kleurtjes gaat uitbrengen want deze lipsticks zijn echt geweldig!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

cool nude

 

Hier nog even een overzichtje van alle lipliners en lippenstiften. Zo kan je de kleuren ook beter bekijken!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

  1. Catrice Ultimate Stay Lipliner – Kleur : 080 Mauve Me Tender
  2. Essence Matte Lipstick – Kleur : 05 Cool Nude
  3. Essence Matte Lipstick – Kleur : 03 Come Naturally
  4. New Look Pure Colour – Kleur : Onbekend
  5. Essence Lipliner – Kleur : 06 Satin Mauve
  6. Catrice Ultimate Stay Lipliner – Kleur : 040 Love the Way You Plum

Dat was het dan! Hebben jullie een favoriete kleur van lippenstift of lipliner? Laat het dan zeker weten in de comments!

Advertenties

3 reacties op ‘Lip swatches & review ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.